Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Moos

Geschreven op 03-12-2011 00:00

3 december 2011

Moos 6 maanden oud

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/Moos.jpeg

14 juli 2011

 

Hooi Heleen!
Hier weer een up-date over onze hond Moos.
Hij groeit echt als kool, is af en toe niet eens leuk meer zo hard hij gaat.
Maar het wordt wel een ontzettend mooie en leuke hond.
We zijn nog steeds met hem op cursus en dat doet hij prima, luisteren doet hij erg goed. Hij leert erg snel en heel graag.

Hij heeft een gigantische hoeveelheid energie, we laten hem praktisch iedere dag zwemmen om hem voldoende beweging te geven. Daarnaast lopen we regelmatig met hem door het park. Het los volgen heeft hij gelukkig helemaal door, hierdoor is het super wandelen met hem.

In huis gaa thet ook prima, hij heeft zijn eigen plekjes waar hij graag ligt en hij is helemaal gek op de kat.

Auto rijden gaat ook prima, we maken regelmatig lange tochten met hem, en hij vind het erg ontspannend.
Ook over de makrt en in de tram vind hij geen probleem.
Kortom een wereldhond, we zijn nog steeds erg blij met hem. Hij doet het allemaal erg goed. Zijn gezondheid is ook super, nog geen gekke dingen met hem meegemaakt op een gedeukt ego van hem af en toe na dan als hij weer vergeet dat we een glazen schuifdeur hebben.
Ik stuur ook weer wat foto's mee, ze zijn genomen begin juni. Dus hij is alweer wat gegroeit.
Groeten!|
Haico en Marije

 

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/DSC_4449.JPG

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/DSC_4466.JPG

 

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/DSC_4533.JPG

 

 

2 juni 2011

Hooi Heleen!
Hier de lang verwachtte update over Moos. 
Moos doet het ontzettend goed bij ons. De eerste nachten hebben we hem bij ons in de kamer laten slapen omdat hij toch nog wel wat onrustig was.
Dit hebben we geleidelijk afgebouwd en nu slaapt hij alweer een aantal weken alleen in zijn mandje zonder stress.

De eerste weken hebben we hem smuldier gegeven, aangezien we erachter kwamen dat het hier bij ons lastig te krijgen is (zelfs bij de albert heijn waren ze vaak weg) zijn we overgestapt op Duck. Hier deed hij het prima op, maar zeker gezien de lucht waren wij erg blij dat hij sinds kort helemaal tevreden is met zijn brokjes, en we hem nu nog maar een keer in de week vlees geven.

We zijn de maandag nadat we hem hebben opgehaald langs de dierenarts geweest om hem in te schrijven en voor de algemene controle. Hier kwam hij met vlag en wimpel doorheen, ook na de twee prik sessies is de dierenarts nog steeds bijzonder tevreden over hem.
Hij is momenteel met een ontzettende groei spurt (op het moment van schrijven is hij 16.5 kg, en volgens de dierenarts op prima gewicht) bezig en moeten helaas melden dat hij hier en daar zijn puppy vacht flink aan het verliezen is. 
Zwemmen is momenteel een van zijn favoriete bezigheden, nadat hij al zijn prikken heeft gehad zijn we voorzichtig met hem gaan zwemmen. Hij vind het helemaal geweldig.

Ook op de puppy cursus doet hij het erg goed, net zoals andere pup eigenaren ook al schreven heeft hij zo lijkt het, een voorsprong. Ook vind hij het schitterend om door een lange tunnel te rennen, ook de wip vind hij geen probleem. 
Hij is wat karakter betreft erg stabiel zo lijkt het. We zijn vaak met hem te vinden op de markt of in het centrum. Hij oogt totaal niet bang in grote groepen mensen, hij is vaak bijzonder nieuwsgierig. 

Wij zijn erg blij met hem, het is een ontzettend vrolijke hond en eentje met een eigen karakter. Hij is erg nieuwsgierig en leergierig. 
Wij zullen de volgende update wat sneller doen volgen!
Groeten! 
Haico en Marije

(de foto's zijn al een paar weken oud, we zullen snel wat recentere foto's van hem sturen)

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/Moos-17.jpg

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/Moos-13.jpg

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/DSC_4412.JPG

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/DSC_4407.JPG

Fotos/2011 vervolgAzra/Moos/DSC_4273.JPG

Gekoppeld onderwerp: