Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Chinook

Geschreven op 21-12-2006 00:00

Chinook

21-12-2006; Chinook op visite, een foto impressie .....

Hallooooooooooooooooooooo

Effe ruiken!

Weer even wennen hoor zo'n tante .................

Maar dan is alles weer als vanouds

Super..........

Vrienden voor altijd.

................. samen weer lekker stout

3 maanden oud!

18-12-2006; Hier een berichtje van de Wantijdijk. Het is alweer bijna een week geleden dat jij met moeder en tantes langs kwam en ze lekker hebben kunnen rennen en ravotten. We zijn lekker bezig om elkaar lekker moe te maken iedere dag en dat lukt aardig met veel plezier en af en toe een beetje streng optreden want dat heeft Chinook wel nodig, want het is zo'n heerlijk vrij en zeker hondje dat hij af en toe toch even geremd moet worden anders is hij straks de schrik van de dijk!

Maar hij leert snel wat onze regels zijn, en dat is erg leuk om te zien, het is zelfs zo, dat hij érg goed weet wat niet mag en daarmee ons gaat lopen uitdagen! Hij kijkt je dan echt zo aan met die kraaloogjes vol ondeugd. (Erg moeilijk om dan consequent te blijven, maar we proberen het.) Verder proberen we per dag nog wat punten van de bingokaart "prentings-activiteiten" te scoren. 

Met de bench-ervaringen hebben we een stapje terug gedaan. Ik blijf nu eerst in de buurt, of laat blijken dat ik in de buurt ben, zodat hij niet helemaal in paniek raakt, en dat werkt naar mijn gevoel beter. Langzaam opbouwen en hem het vertrouwen geven dat we altijd terug komen... 

We zijn gisteren naar de dierenarts geweest voor zijn 2e enting. Dr. Mulders was met een zware klus bezig, dus kregen we Dr.Kuipers, hele aardige vrouw, deed het leuk, en zij heeft het tweede balletje gevoeld, dus dat is dan ook opgelost. De kennelhoestspuit is ook gelijk gedaan, en zijn gewicht....7,8 kilo. Hij heeft gisteren één nacht diarree gehad, het spoot er echt uit, maar niets in huis, is dat niet goed? Hij geeft het heel goed aan.

25-11-2006 We zijn heerlijk aan het genieten. Op de dijk zijn er met het mooie weer heel veel honden en mensen, en dat is heel leuk.

Nog maar twee plas/poep ongelukjes, maar dat kwam omdat de baasjes niet echt begrepen wat Chinook aangaf. 
We zijn hard aan het leren van elkaar met heel veel plezier.

Groetjes,
Chinook, Peter en Annelies

Gekoppeld onderwerp: