Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Carel-Kaiser

Geschreven op 23-07-2011 00:00

23 juli 2011

 

Hoi Heleen,

 

We zijn net terug van vakantie uit Oostenrijk en Kaiser en Tess vonden het helemaal geweldig. Rennen in de bergen, achter de herten aan en uiteraard in heldere meren en beken rondspetteren. Samen met Tess heeft hij de grootste pret gehad en na een hele dag wandelen, waren ze uitgeput en sliepen ze bijna de klok rond.

Het gaat heel goed met Kaiser, hij ziet er prachtig uit en is een heerlijk ondeugende puber. Hij geniet er ook van dat Tess erbij is gekomen en met elkaar stoeien ze het liefst de hele tijd. Hij weegt inmiddels bijna 33 kilo, en de schofthoogte is 65 cm. Het is ook een zeer snelle en wendbare hond (met dank aan Tess).

Ik zal er nog een paar mooie foto's bijdoen.

Hoe is het verder met de roedel?

 

Groetjes Addy en Ingeborg

 

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/juli/IMG_8313.JPG

 

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/juli/IMG_8225.JPG

 

14 maart 2011, Show in Overijssel

Hoi Heleen,
 
We zijn nog niet helemaal bijgekomen van de lange rit van gisteren, maar we zijn wel erg tevreden. En uiteraard weer supertrots op ons manneke.
Het was een heerlijke dag, waarbij de clubmatch buiten werd gehouden. Kaiser zag er prachtig uit in het zonnetje. Dat blijkt ook wel, aangezien hij de 1e plaats heeft gehaald. En het is een prachtige beker!
De ringmeester herkende Kaiser nog van de show in Friesland in januari, hij vond hem heel goed vooruitgegaan. Uiteraard moest Kaiser na de keuring weer voor de keurmeester staan, waarbij hij door de microfoon de uitslag bekend maakte. Kaiser had weinig geduld meer, maar het vrouwtje glunderde van trots. Hij gaf aan dat het een prachtig gepigmenteerde langstock reu is, met een hele goede kop. Het viel op dat hij een heel goed karakter heeft. Hij kreeg dan ook een veelbelovend op het keurverslag.
 
Groetjes van Ingeborg en Addy en een poot van Kaiser
 

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/IMG_7504.JPG

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/IMG_7519 - kopie.JPG

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/IMG_7456.JPG

13 februari 2011

Hallo Heleen,

 

Gisteren ben ik met Kaiser en een vriendin naar de show in Friesland gegaan.

We zijn om 5:30 vertrokken, voor Kaiser geen probleem, maar voor ons ontzettend vroeg.

Om 8:15 kwamen we aan op het terrein en koud dat het was. Het ging zelfs sneeuwen, Kaiser vond dat wel leuk. Wij stonden alleen maar te rillen van de kou. Maar dit was het zeker waard. Rond 9:30 moesten we de ring in en ging de keurmeester hem uitgebreid beoordelen. Ze herkende hem van de vorige show in Drenthe en gaf aan dat hij er heel goed uit zag. Zijn keuringsverslag is heel mooi.

Hij is dan ook eerste geworden in de babyklasse tot 6 maanden! Een mooie beker en een zak voer voor Kaiser.

Wat zijn wij trots!! Een leuke bijkomstigheid is dat Kaiser z'n zus tegenkwam op de show. Samen met Cycka heeft hij heerlijk in de regen en modder gespeeld, gelukkig was dit na de keuring. Hij zag er niet meer uit.

 

Groetjes, Ingeborg & Addy 

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/IMG_7356[1].JPG

31 december 2010

Hoi Heleen,
 
Helaas mag dit plaatje niet mee doen aan de show op 8 januari. Ze weten niet wat ze missen.
 
Fijne jaarwisseling en tot 2 januari. Chazz komt ook, gezellig wordt het dan.
 
Groetjes Ingeborg & Addy

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Foto0020[1].jpg

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Foto0021[1].jpg

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Foto0022[1].jpg

12 december 2010

Hoi Heleen,
 
We zijn net weer terug van de hondentraining en Kaiser is nog lang niet moe. Hij wilde na een uur zelfs al weer mee met de volgende groep.
Vorige week zondag waren we niet gegaan wegens het weer, dus ik ging er van uit dat we aardig wat in moesten halen.
Maar deze les ging zo goed, dat ik haast naast m'n schoenen ging lopen. Kaiser werd meerdere malen door de instructrice de hemel in geprezen en diverse malen als voorbeeld gebruikt hoe de rest het moest doen. Hij is de jongste van de groep, maar de instructrice riep dat hij zo ontzettend goed is dat hij ondertussen al bij de junior lessen mee zou kunnen lopen i.p.v. de puppyles.
Vooral het zit en wacht- oefening en de af en blijf- oefening deed hij al op 5 meter en alles perfect.
Ook de medecursisten waren verbaasd dat hij met 12 weken dit al kan, ze vonden hem zelfs hoogbegaafd.
Na de les kwam de instructrice hem wederom complimenteren, maar ook dat Kaiser een heel mooi uiterlijk heeft.
Pfffff, wat waren Addy en ik trots. Het straalde van ons af.
Addy heeft na de les ook nog de A-schutting op puppyniveau met Kaiser gedaan, ook geen probleem.
We hebben een geweldige hond en zijn er erg blij mee.
 
Groetjes, Addy & Ingeborg & Kaiser

5 december 2010

Op deze twee foto's kan je duidelijk zien wie de ouders zijn. Zie jij het ook?
 
Groetjes Ingeborg & Addy

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/IMG_7165[1].JPG

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/IMG_7169[1].JPG

29 november 2010

Hoi Heleen,
 
Hier weer een update van Kaiser. Hij maakt het heel erg goed en dat laat hij ook merken. Hij is nog steeds lekker ondeugend en ondernemend en is niet snel ergens van onder de indruk. Op puppyles doet hij het uitstekend. Zondag had hij ook de lawaai/vuurwerktest en hij vond het allemaal wel prima, zolang hij maar kon spelen.
Hij is al voor de 2e keer bij de dierenarts geweest en is goed gezond. Hij heeft zijn prikjes gehad en is ontwormd en heeft nergens last van gehad. Hij eet heel goed en groeit niet te snel, dat houden we ook goed in de gaten. Zijn ontlasting is prima, hij heeft nog nooit diarree gehad.
Kaiser is meegeweest naar de zorgboerderij en dat was een geweldige ervaring. Hij vond de varkens maar niets, terwijl de ezels rustig aan zijn kont mochten snuffelen. De kippen vond hij wel leuk, maar hij ziet ze liever in zijn voerbak.....
Nog een vraagje van Ans Kolen: Wat is het verschil tussen een langhaar en een langstok?
 
Groetjes,
Ingeborg, Addy & Kaiser

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Voetballen...[1].jpg

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Lachen_met_de_baas[1].jpg

16 november 2010

Hallo Heleen,
 
Wij missen Cookie ook wel hoor, hij sliep 's nachts tenminste rustig door en liet onze spullen heel.
Kaiser is gisteren voor de controle naar de dierenarts geweest, alles was in orde en zijn balletjes zijn ingedaald! De dierenarts vond het een prachtige hond, maar wel met heel erg veel pit.

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Week 1-in de achtertuin.jpg

Hij gaf ook aan dat we goed boven hem moeten blijven staan, anders gaat hij met ons aan de wandel. Hij vond Kaiser ook best fors voor zijn leeftijd en we moeten zijn gewicht goed in de gaten houden, hij zit nu op 7,3 kilo. Dat Kaiser veel pit heeft merkten we ook wel weer toen we uit de behandelkamer de wachtkamer inliepen. Kaiser daagde meteen een andere pup uit. Hij is van heel weinig onder de indruk en zeer ondernemend!

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Week 1 Rijsbergen 050.jpg

Maar dat bevalt ons wel hoor! Het is overduidelijk een zoon van Taylor, fel en met heel veel werklust. Uiteraard moet hij ook regelmatig knuffelen, want hij is nog een echte pup.

Fotos/2010vervolgTaylor/Carel-Kaiser/Week 1-Zo knap.....jpg
 
Groetjes, Ingeborg & Addy en een pootje van Kaiser.
 

13 november 2010

Hallo Heleen,
 
De rit naar huis is goed gegaan. De eerste 15 minuten piepen en onrustig, daarna kwam er rust. Eenmaal thuis, meteen op onderzoek uit. Hij is heel nieuwsgierig en schrikt niet snel van iets. Zijn eerste blafje was tegen de verwarming, dat is natuurlijk ook wel heel vreemd. Nu vindt hij het geweldig om de konijnen uit te dagen, die kan hij makkelijk aan. Hij denkt dat hij ontzettend stoer is.
De eerste nacht in de doos naast het bed en het ging super. Hij wordt tussen 23:00 en 24:00 nog uitgelaten en slaapt vervolgens door tot ongeveer 6:00 en dat alles zonder binnen te plassen en poepen! Heel knap. Hij geeft nu ook al aan als hij naar buiten moet. Hij gaat dan bij de achterdeur zitten en geeft deze een pootje. 
Vanmorgen naar de 1e puppyles geweest, waar hij (voordat we al waren begonnen) door Ans Kolen de hemel in werd geprezen. Want hij is zo knap.........
Hij kan al zitten, liggen en voorkomen. Dit deed hij ook netjes tijdens de eerste les, wat resulteerde in veel bewondering van de medecursisten. De instructrice was ook onder de indruk. Hij was na een uur helemaal op en viel in mijn armen in slaap, wat de aaaaaaaaaaaaah-factor verhoogde.
Ik heb nu dus even tijd om een mailtje te sturen, want hij is doodmoe.
In zijn paspoort heb ik alle gegevens ingevuld, maar ik weet niet wat ik bij vacht in moet vullen. Is hij stokhaar? Langhaar? Of iets anders?
Gisteren hadden we de verjaardag van Damian, dus veel familie en kinderen over de vloer. En Kaiser vond het prachtig, hij heeft voor een weeshuis aan oorverdovende piepspeeltjes cadeau gehad. Hier zijn Addy en ik heel blij mee........
Tot nu toe gaat het heel goed en we zijn onder de indruk van zijn snelle leervermogen.
Binnenkort sturen we wat foto's.
Zijn alle hondjes nu geplaatst en heb je wat meer rust?
 
Groetjes,
Ingeborg & Addy

Gekoppeld onderwerp: