Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Quady

Geschreven op 06-03-2012 00:00

6 maart 2012

Hallo Heleen,
 
Even een berichtje, als update;
Met Quady gaat het voorspoedig. Ze heeft al menig hart gestolen. Bij de puppycursus gaat het prima, ze heeft er nog altijd plezier in (en ik ook(. Quady pakt alles razendsnal op. Ook hier thuis (in huis) gaat alles prima. Ze was eigenlijk al vanaf dag één zindelijk. Feitelijk niets in huis gedaan, behoudens wat plasjes op het momet dat ze te enthousiast begroet werd. Het scheelt natuurlijk dat we haar na iedere rustperiode en na het eten direct naar buiten hebben geloodst en we herkennen natuurlijk de signalen. Maar vanaf dag één is ze opgestaan, wendde haar hoofd in onze richting en ging richting deur. Na een dag of drie was zelfs de tuin niet goed genoeg en ging ze uit zichzelf voor de poort zitten. Ook slapen en doorslapen plus zo af en toe een uurtje alleen, gaat prima.
 
Wat resteert is het bijten. Ze hangt zoals iedere pup nog regelmatig in broeken, jassen en sjaals. Plus armen en handen. Graag adbies hierover.
De bijtrem lijkt eveneens prima, al vergist ze zich nog wel eens. Wel zit er verschil te zitten in het bijten bij mijn vrouw (harder) en bijten bij mij. Verklaring?
Daarnaast is het zo dat ze na het spellen, corrigeren enzo nog wel eens even "nahapt". Advies?
 
Ook heeft ze van het begin af aan diaree gehad, of liever gezegd; dunne, zachte ontlasting. Pannakuur net achter de rug (1e gedeelte) en het is (iets) beter. Verder geen gezondheidsproblemen. Ze heeft wel nog een hangend linkeroor. Quady is levendig, speels en attent. Slaapt en rust goed. Plus vanaf dag één al van alles en nog wat gezien en ervaren.
 
Dus wij kunnen niets anders zeggen dan; meer dan heel tevreden.
 
Krijgen wij overigens nog papieren van jou? We zijn het even kwijt hoe of wat. Maar stamboom e.d.?
 
We horen graag van je.
 
Groetjes,
 
Peter en Petra Lenders
 
P.S. we hopen dat je/jullie een lekkere vakantie hebben gehad.

Gekoppeld onderwerp: