Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Week 5

Geschreven op 08-01-2015 16:21

Boeven zijn het! Ze rennen en vliegen in het rond. Geen veter, of schoen is meer veilig. Moppen schier onmogelijk met het gespuis om je heen. Ze vallen alle andere hondjes van de roedel lastig en zijn voortdurend op pad. GEWELDIG  Ik houd van deze periode! Zo langzamerhand worden ook de karaktertjes wat meer zichtbaar. Ze zijn allemaal heel open maar het zijn natuurlijk altijd dezelfde die vooraan zitten haha.

Miss Twiggy heeft nog steeds een mini formaat maar is voor geen kleintje vervaard. Ze is soms wat op zich zelf maar er ontgaat haar helemaal niks.

Tanner heeft humor, wil heel graag bij je zijn en ze is heel voorzichtig met je handen. Geen bijtertje dus. Echt een lieverd en de favoriet van vele bezoekers (en stiekem ook van mij).

Teague is ondernemend en zelfstandig. Dol op nieuwe dingen ontdekken en ravotten met broertjes en zusjes. Ze houd van kroelen maar niet te lang!

Texas is een dromer. Hij zit vaak heerlijk om zich heen te kijken en de wereld in zich op te nemen. Een pracht van een jongen die vast behoorlijk groot gaat worden.

Tompson is wat je noemt een scheetje. Hij wil heel graag bij je zitten, kroelen en vind het heerlijk om een beetje achter je aan te hobbelen en samen dingen met je te doen.

Turner is de knapste van het stel. Zijn oortjes staan al trots naast elkaar. Hij is dan weer hier en dan weer daar en vind het heerlijk om met iedereen te spelen. Het is echt een sociaal dier en je zal hem niet vaak alleen zien.

Last but not least Tyler. De doerak van het stel. Wat hij in zijn kop heeft ...... Hij laat zich ook regelmatig horen als hij ergens zijn zinnen op heeft gezet. Een geweldige knul die vast en zeker zijn baasjes heel veel plezier maar ook uitdaging zal geven.

 

Gekoppeld onderwerp: