Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Chendo

Geschreven op 15-01-2008 00:00

Januari 2008; bijna volwassen.

1

Novermber 2007; Foto’s gemaakt in de Belgische ardennen vresse sur semois.

1

Zoals je op de eerste 2 foto’s ziet dat hij op een muurtje staat. Dat deed hij dus overal als hij een eind naar beneden kon kijken.Hoezo nieuwsgierig.

1

1

Maar hij heeft het daar ontzettend naar zijn zin gehad, lekker gerend in de bossen.Maar ook in de stad en in het hotel is het prima gegaan.

April 2007; Stuur je ook nog een foto van Chendo, zoals hij meestal zit om geaaid te worden, wat ook echt moet want hij pakt met zijn poot elke keer je hand als je stopt. Hij doet trouwens toch veel met zijn voorpoten want hij tekkelt je ook soms. En een stukje brood eet hij tussen zijn voorpoten geklemd op.Maar we zijn toch onzettend stapel op hem hoor. Adrie begint volgende week weer met de cursus. (ik geloof EG). Groetjes Nancy

1

Maart 2007, Chendo is geslaagd voor zijn SHH-certificaat

December 2006, clubmatch van de ZWHVN, Chendo wordt vierde in de jeugdklasse, een prachtige prestatie

1 1

1

1

Oktober 2006, hij groeit maar door

1

1

1

Augustus 2006,

Nancy en Adrie kwamen even langs. Hij groeit als kool en ziet er prachtig uit.

1 1

Juni 2006

Hier weer wat foto's van Chendo.
Vind je ook niet dat hij lacht op alle foto's? Heeft het dus duidelijk naar zijn zin hier. Vorige week bij de dierenarts geweest en hij woog 11 kilo.
Verder alles goed.Druppeltjes voor zijn oog gehad.

1

1

1

Je snapt wel dat dit de laatste keer is geweest dat hij zo op me lag want hij wordt nu toch wel erg groot en sterk.

21 mei 2006 ben ik met Chendo naar de jongehondendag van de Zwitserse Witte Herder Vereniging geweest. Er waren honderd! 'witten' ingeschreven. Vanwege zijn jonge leeftijd konden we uiteraard nog niet meedoen maar we kregen heel veel complimentjes over zijn spierwitte vacht, mooie bouw en stevige botstructuur. En wat een heerlijke vrije, blije hond is hij toch. Bedankt voor het lenen mensen! In oktober hoop ik met zoveel mogelijk pups uit dit nestje én het vorige nest mee te doen met de clubmatch in Zeist. Chendo en Tybo doen in ieder geval mee. Wie volgt?

1

Hier ziet hij er nog wakker uit maar op de terugweg heeft hij echt alleen maar geslapen.

1

Hij vond het super en ik ook!

Een berichtje van Nancy:

Hier wat foto’s van Chendo. Hij wordt met de dag ondeugender. Ook de kattendrollen zijn erg leuk om elke keer te pikken uit de kattenbak. Hij heeft op het moment wel een vies oogje elke keer, wat kan je hier aan doen? We maken het nu schoon met gekookt water.

1

Chendo met zijn grote vriend.

1

1

De ondeugd straalt er vanaf!

1Onstoken oogjes kun je ook deppen met koude thee.

Uit het 2e nestje van Noah wilde ik heel graag een reutje aanhouden. Zelf gefokt en misschien ooit de vader van een nestje met Indy. Omdat mijn honden gewoon in alle vrijheid samen met ons leven, kon ik hem helaas niet aan de Noordendijk laten opgroeien. Dan zou hij over een jaar, bij de loopsheid van de dames, steeds moeten worden opgesloten en dat vind ik niet verantwoord. Ik ben dan ook heel blij dat ik zo'n geweldig gastgezin heb weten te vinden. Bij Nancy en Adrie heeft hij het fantastisch en ...... ze wonen gelukkig vlak in de buurt. Wij zullen elkaar dan ook heel vaak zien want zij trainen bij de hondenschool waar ik als trainer werk.

1 1

Gekoppeld onderwerp: