Noordendijk 428
3319 GM Dordrecht
T: +31 (0)78 6183264
M: +31(0)6 1020 2166

Neem contact op
Of volg ons via

Bandit

Geschreven op 06-03-2007 00:00

Maart 2007 Hoi Heleen, ik stuur een mapje met foto's van Bandit. Het gaat super met 
hem alleen mijn bloembakken zijn nog niet veilig. 
G roetjes uit Nunspeet, Gerrit en Desiree

Juni 2006

We heb een een schat van een hond die groeit als kool ( zie foto's ). Je hebt al tegen ons gezegd dat als deze honden water zien dat ze weg zijn. Nou inderdaad mijn zwembad is al lek, en als we bij Gerrit zijn vader en moeder zijn op de boerderij, zoekt hij het smerigste slootje op die hij maar kan vinden en daar duikt hij in.
Bij mijn tante is tíe zelfs de vijver in gesprongen. Bandit had eerst ook wat last van diaree maar dat is over. Hij is bij de dierenarts geweest alles zag er prima uit, de vorige keer was hij 10 kg. Hij kan al zitten en blijven en haalt als hij zin heeft zijn dummy op. Hij loopt netjes aan de riem en ook zonder riem loopt hij naast me met alle aandacht voor me. Hij speelt met Hoppe en met de kinderen. Bijten doet ie niet ook niet uit speelsheid. We zijn allemaal goed gek met hem.

Wauw, wat isie groot geworden.

Ook Bandit heeft het erg getroffen bij zijn nieuwe baasjes. Ook van hen direct een berichtje:

Zoals je ziet voelt Bandit zich hier al een beetje thuis, Hoppe onze andere hond vindt het maar wat gezellig en de kinderen zijn helemaal dol op hem. De reis ging goed hij heeft een half uurtje gejankt toen viel hij op mijn schoot in slaap. Bijgevoegd wat foto's die ik gemaakt heb. Bedankt voor alle goede zorgen en je hoort nog van ons.

Gekoppeld onderwerp: